Libri 3 reol – Swedese

kr. 5.752,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
173 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.752 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 173 kr. Samlede kreditomk. 2.506 kr. Samlet tilbagebetaling 8.258 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,75%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Libri 3 reol – Swedese

Libri 3 reol fra Swedesee er en smuk smal reol som kan sættes sammen med flere, og skabe en stor bogreol. Reolens smalle mål giver også fleksibilitet, at den kan stå selv pænt hvor som helst. Libri reolen stilles op ad væggen med toppen, og giver nærmest en fornemmelse af en stige.

Libri 5 reol er fra det svenske Swedese.

Materiale
Ask sort

Dimensioner
H: 114 cm
B: 38 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og senge. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/