God pris

J16 taburet – Hans J. Wegner

kr. 4.995,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

J16 Taburet – designet af Hans J. Wegner til gyngestolen

J16 Taburet produceres af Fredericia Furniture i massiv sortlakeret eg og håndflettet sæde i natur papirgarn. Hans J. Wegner designede fodskamlen model 16002 til gyngestolen. 

Wegner skammel & J16 gyngestole

Hans J. Wegner har gennem årene har tegnet mange gyngestole. J16 Gyngestolen blev i 1944 lanceret af FDB Møbler, og den har været i produktion lige siden, idag er det Fredericia Furniture der producerer den klassiske J16 wegner skammel.

Hvis man beder en dansker tænke på en gyngestol, vil de fleste nok tænke på den her. J16 gyngestol er den ubetingede klassiker blandt de mange gyngestole, Hans J. Wegner gennem årene har tegnet.

Hans J. Wegner lagde meget vægt på bevægelsesfrihed og ergonomi når han tegnede stole – Det er egenskaber, som J16 gyngestolen i særlig grad rummer. Til gyngestolen har Hans J. Wegner tegnet en fodskammel, en hynde til sæde og ryg samt en nakkepude. Både gyngestol og fodskammel har håndflettet sæde i naturfarvet papirgarn.

J16 Gyngestolen fås i eg  ubehandlet, eg sæbebehandlet samt i sortlakeret eg.

Fast lav pris

Hos Juhls Bolighus tilbyder vi et Fast lav pris koncept. Det betyder, at vi kan tilbyde særdeles attraktive priser på udvalgte modeller af kvalitets møbler.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

Materialer:
Stel: Eg sortlakeret
Sæde: Håndflettet i naturfarvet papirgarn

Mål:
B: 52 cm
D: 40 cm
H: 45 cm