AK 1020 Turning boxes

kr. 27.643,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
723 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 27.643 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 723 kr. Samlede kreditomk. 7.035 kr. Samlet tilbagebetaling 34.678 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,23%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 1020 Turning boxes

AK 1020 Turning boxes er en kommode, der består af 10 skuffer, som hver især kan drejes 360 grader. Turning boxes er et skulpturelt og dekorativt møbel. Det kan ændre udtryk efter omgivelserne og indbyder til leg i  indretningen. Det giver mulighed for at skabe dit eget helte unikke møbel. Du kan forme kommoden så den passer til dit personlig behov og stil.
Kommoden 10 skuffemoduller er i oliebehandlet valnød med skuffer lavet i sæbebehandlet ahorn.

Det er Hans Sandgren Jakobsen der har designet Turning boxes. Læs mere om ham her: Hans Sandgren Jakobsen – Naver Shop

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt32 kg
Størrelse32,5 × 32,5 × 105 cm
Designer

Nissen & Gehl MDD.

Træsort

Ahorn, Valnød

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/