AK 2430-2431 kommode

kr. 14.895,00kr. 15.929,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
512 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 14.895 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 512 kr. Samlede kreditomk. 3.522 kr. Samlet tilbagebetaling 18.417 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,32%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 2430-2431 kommode

AK 2430-2431 kommode med Corian top og fem skuffer i forskellig højde.  Kommoden fås i flere træsorter. AK2405 har point ben og AK 2406 har stål understelstel. Stålstel fås i pulverlakeret sort eller rustfrit stål.

Kommodens buede kanter gør kommoden flot fra alle sider, og de høje point ben giver kommoden et let og elegant udtryk. Der er mange flotte håndværksmæssige udtryk og detaljer. Blandt andet er de massive træskuffer med sinkning, og skabt til at holde i generationer.

Naver Collection har en hel serie af AK 2400 kommoder og sengeborde, der er tegnet af  af Nissen & Gehl MDD.

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt40 kg
Størrelse80 × 37 × 92 cm
Ben/sokkel

Point ben, Rustfrit stål, Sort pulverlakeret

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/