AK 2770-2772 reol

kr. 15.478,00kr. 16.733,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
529 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 15.478 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 529 kr. Samlede kreditomk. 3.557 kr. Samlet tilbagebetaling 19.035 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,89%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 2770-2772 reol

AK 2770-2772 reol er et elegant opbevaringsmøbel med Nissen & Gehl’s karakteristiske point ben i træ med stålkapper. Reolen Ak 2770 fås uden skuffe og AK 2772 med skuffe og med mulighed for at tilkøbe ekstra skuffer. Reolen eller skabet er oplagt til bøger, magasiner og kan bruges som display til dine smukke ting. De flytbare hylder, kan vendes både vandret og lodret,. Det giver en stor fleksibilitet i reolens anvendelse.

Reolen kan vælges med træben uden stålkappe eller med træben med stålkappe afslutning.

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt47 kg
Størrelse47 × 37 × 154 cm
Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/