Kampagne

AK 1300 Oval skænk

kr. 29.504,00kr. 39.339,00 inkl. moms

Design: Nissen & Gehl MDD.

Kontakt os for leveringstid

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
981 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 39.339 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 981 kr. Samlede kreditomk. 7.737 kr. Samlet tilbagebetaling 47.076 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,48%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 1300 Oval skænk

AK 1300 Oval skænk med 2 hylder. Skænkens ovale form tager sig smukt ud fra alle vinkler, og egner sig til at stå frit i et rum. Den er derfor nem at indrette med og giver mulighed for at skabe nye rum i dit hjem.

Skænken har jalousilåger og fire skuffer. På hver side af skufferne er der en hylde. AK 1300 skænken er tegnet af Nissen & Gehl og fås i flere træsorter.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt70 kg
Størrelse200 × 53 × 78 cm
Træsort

Ask Hvidolie, Ask Olie, Ask Sæbe, Eg Hvidolie, Eg Olie, Eg Sæbe, Valnød Olie

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/