AK 2630 Skænk

kr. 29.784,00kr. 32.538,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
770 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 29.784 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 770 kr. Samlede kreditomk. 7.164 kr. Samlet tilbagebetaling 36.948 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,56%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 2630 Skænk

AK 2630 Skænk. Skænken har en elegant og praktisk hvid Corian-top, så man kan anrette mad på skænken eller sætte drinksglas frem uden at skulle være bekymret for skjolder. Der er desuden indlagt Corian i grebene. De spidse træben giver skænken et svævende og let udseende. Skænken fås i flere træsorter og behandlinger. Skænken er tegnet af Nissen og Gehl.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt80 kg
Størrelse160 × 50 × 77 cm
Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/