Kampagne

AK 2730 Skænk

kr. 22.338,00kr. 29.784,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
770 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 29.784 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 770 kr. Samlede kreditomk. 7.164 kr. Samlet tilbagebetaling 36.948 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,56%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 2730 Skænk

AK 2730 Skænk. AK 2730 er en klassisk skænk, som med Corian-top og greb samt understel i rustfrit stål fremstår let og moderne. Bag jalousidørene er skænken inddelt i tre rum. I det midterste rum er der to bakker, og i de to yderste rum er der tre flytbare hylder. Skænken er designet af Nissen & Gehl og fås i flere træsorter og behandlinger.

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt62 kg
Størrelse180 × 46 × 74 cm
Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk