Kampagne

GM 4107 Tiger barstol

kr. 4.791,00kr. 7.291,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
187 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 6.388 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 187 kr. Samlede kreditomk. 2.544 kr. Samlet tilbagebetaling 8.932 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,00%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 4107 Tiger barstol

GM 4107 Tiger barstol

Med et slankt og højt format indbyder Tiger barstolen til samtaler og hygge i timevis. Tiger giver mulighed for at pryde samtalekøkkenet med samme elegance og siddekomfort, som kendes fra spisebordsstolen af samme navn.

De ikoniske rygsprosser og det bløde lædersæde fra Tiger spisebordsstolen, er også at finde Tiger barstolen. Barstolen er naturligvis designet af Henrik Lehm, der på elegant vis løfter den populære spisebordsstol op i et højere og slankere format, uden at gøre barstolen spinkel i sin fysik.

Barstolen fremstilles i træsorterne, eg, valnød, elm, ask, i en sortbejdset udgave og i den nye Ocean Grey. Forkæl dit samtalekøkken med en barstol i ypperste kvalitet – designet og fremstillet i Danmark til at holde i generationer.

GM 4107 Tiger barstolen er designet af Henrik Lehm.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt10 kg
Størrelse52 × 52,5 × 100 cm
Designer

Henrik Lehm

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/