GM 4167 Leopard barstol

kr. 5.646,00kr. 6.446,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
170 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.646 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 170 kr. Samlede kreditomk. 2.499 kr. Samlet tilbagebetaling 8.145 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,08%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 4167 Leopard barstol

GM 4167 Leopard barstol er tegnet af Henrik Lehm. Barstolen har som flere af Lehm´s andre stole sprosser i ryg og sæde. Stolen har et grafisk og let udtryk samtidig med at man sidder ualmindeligt godt i stolen. Leopard barstol er høj, slank og elegant med et skandinavisk udseende. Stolen passer perfekt til det åbne køkkenalrum og kan vælges med et rustfrit børstet stålstel eller sort pulverlakeret stel.

Barstolen kan fås i valnød, eg og ask samt i en sortbejdset udgave.

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt8 kg
Størrelse57 × 50 × 95 cm