GM 4175 Gepard loungestol

kr. 22.495,00kr. 23.994,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
609 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 22.495 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 609 kr. Samlede kreditomk. 6.726 kr. Samlet tilbagebetaling 29.221 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,33%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 4175 Gepard loungestol

GM 4175 Gepard loungestol tegnet af Henrik Lehm til Naver Collection. Stolen har de ikoniske rygsprosser som kendt fra Tiger stolen. Lænestolen har en overraskende god siddekomfort og en unik lethed og transparent udseende. Stolen er udformet med fokus på menneskets naturlige siddebehov. Gepard Lounge er fremstillet med sprosser i dampbøjet træ og et stel af rustfrit stål. Stolen har et let og skulpturelt design der gør, at den passer ind i ethvert moderne hjem. Stolen fås i eg, valnød, ask eller sortbejdset med polstring i læder eller tekstil.

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt18 kg
Størrelse79 × 77 × 72 cm
Designer

Henrik Lehm

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/