Kampagne

GM 4116 Panther armstol

kr. 5.473,00kr. 5.547,00 inkl. moms

Design: Henrik Lehm

Prisen er med Naver Select læder.

Læder fås i farverne Cognac, Cream og sort

 

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
207 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.297 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 207 kr. Samlede kreditomk. 2.598 kr. Samlet tilbagebetaling 9.895 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,02%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 4116 Panther armstol

GM 4116 Panther armstol. Stolen er tegnet af Henrik Lehm i 2005. Lehm har skabt en let polstret  spisebordsstol, som har en fantastisk siddekomfort. Panther stolen fremstilles i rustfrit stål med polstret sæde og ryg i læder, stof eller bærevæv og stel i rustfrit stål.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt8 kg
Størrelse54 × 54 × 80 cm
Træsort

Ask Olie, Ask Sortbejdset, Eg Olie, Eg Sæbe, Elm Olie, Valnød Olie

Steloverflade

Rustfrit stål

Designer

Henrik Lehm

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/