GM 576 Midas armstol

kr. 6.594,00kr. 6.794,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
191 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 6.594 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 191 kr. Samlede kreditomk. 2.556 kr. Samlet tilbagebetaling 9.150 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,50%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 576 Midas armstol

GM 576 Midas armstol har formspændte dele i ryg og sæde. Stolens polstrerede dele gør at Midas stolen er komfortabel at sidde i en hel aften rundt om spisebordet. GM 576 Midas armstolen  er designet af Susanne Grønlund. Stolen har et enkelt understel i sort pulverlakeret stål. Midas fremstilles i formspændt finér i træsorterne ask, eg og valnød.

Midas stolen vandt i 2019 den amerikanske GOOD DESIGN AWARD.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt7 kg
Størrelse50 × 53 × 82 cm
Træsort

Ask Hvidolie, Ask Olie, Ask Sæbe, Eg Hvidolie, Eg Olie, Eg Sæbe, Elm Olie, Valnød Olie

Designer

Susanne Grønlund

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/