Stone stol GM 666

kr. 5.033,00kr. 5.233,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
157 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.033 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 157 kr. Samlede kreditomk. 2.462 kr. Samlet tilbagebetaling 7.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,27%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Stone stol GM 666

Stone stol GM 666 er en spisestuestol, der har rygstykke i massivt dampbøjet træ og et elegant stel i rustfrit- eller pulverlakeret stål. Stolen er tegnet af Nissen & Gehl, som er blevet inspireret af en naturligt slebet strandstens organiske form.

Stel fås i rustfrit børstet stål eller i sort pulverlakeret stål.
Stolen er som standard udstyret med filtglidere. Angiv ved bestilling hvis det skal være uden filt.

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt5 kg
Størrelse47 × 56 × 79 cm
Træsort

Ask Hvidolie, Ask Lak, Ask Olie, Ask Sortbejdset, Eg Hvidolie, Eg Olie, Eg Sæbe, Elm Olie, Valnød Olie

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/