PH 3½-3 Pendel – Louis Poulsen

kr. 8.895,00 inkl. moms

Delbetaling
242 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.895 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 242 kr. Samlede kreditomk. 2.694 kr. Samlet tilbagebetaling 11.589 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,51%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 3½-3 Pendel

PH 3½-3 Pendel er udviklet efter Poul Henningsens originale tegninger fra slutningen af 20´erne – starten af 30´erne, med udgangspunkt i hans velkendte 3-skærmssystem. Som en ekstra detalje har alle skærmene en omrulning, der er hvidlakeret, og medvirker til at understrege 3-skærmslampens kendte profil. Det giver en smuk optisk symmetri.

Skærmene bliver optrykt på Louis Poulsens fabrik i Vejen. En proces, der udføres af Louis Poulsens egne trykkere. Et håndværk kun ganske få kan udføre. Poul Henningsens design er tidløst. For nylig gik en journalist så langt som at kalde hans design udødeligt! Uanset – tør vi godt love, at PH 3½-3 pendlen vil inspirere til masser af indretninger – også om 10, 20, 30….år.

PH 3½-3 Pendel er udført med metalskærme i farverne grøn, gul, rød og hvid. Alle med hvide omrulninger. Ophænget er silkemat brunt og udført i kobber. Skærmholderen og skruer er udført i forkobret messing for at sikre den nødvendige styrke.

Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

Poul Henningsen blev kaldt lyskunstneren, og som svar på dette svarede han: ”Laver man kunst, er man kunstner – god eller dårlig. Og det at belyse et rum er kunst!” Poul Henningsens lamper sælges i dag i hele verden i store tal – ”lampekunst” eller ej!

PH 3½-3 Pendel

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Skærme i lakeret aluminium med omrullet hvidlakeret kant. Ophænget er silkemat brunt udført i kobber.
Dimension: Diameter 330 mm, højde 307 mm.
Lyskilde: Maks. 100W E27

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Skærme i lakeret aluminium med omrullet hvidlakeret kant
Ophæng: Silkemat brunt udført i kobber

Mål:
Ø: 33 cm
H: 30,7 cm
Lyskilde: Maks. 100W E27
Leveres med E27 sokkel, som muliggør anvendelse af både LED, energisparepærer og halogen lyskilder