Bird – Lille – Røget eg

kr. 399,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Bird – Lille – Røget eg

Bird lille er indbegrebet af dansk design. På trods af det simple udseende skaber de rene linjer endeløse udtryk ved blot at vippe hovedet i den retning man ønsker.

BIRD er skabt som en familie og kan udtrykke glæde, sorg og nysgerrighed, enten alene eller sammen som en familie. Fra høj til lav, tyk til tynd, barn til forældre og bedsteforældre repræsenterer BIRD en hel genration.

En ægte tidløs klassiker!

Kristian Vedel designede sin familie af fugle – børn, forældre og bedsteforældre tilbage i 1959. Selvom kun den lille BIRD blev sat i produktion, blev den hurtigt en af de mest succesrige danske træprodukter fra 50’erne.

I dag er hele udtryksfulde BIRD familien blevet genindført. De er alle håndlavede og der bruges kun høj kvalitet af røget og naturligt egetræ. Ved at vippe hovedet i stort set alle retninger, kan fuglene udtrykke enhver sindstilstand – glad, trist, nysgerrig, opmærksom, osv. organer kan vendes på hovedet at gøre det enten en mandlig eller kvindelig.

Materiale

Røget eg

Højde

7,5 cm

Architectmade

Architectmades produkter er et indblik i nogle få, sjældne designgenstande, som nogle af Danmarks førende arkitekter skabte for mange år siden på deres vej til berømmelse.

Firmaets passion rækker ud over form og funktion. De ønsker at bevæge sig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet hylde tidløse produkter, der holder. Architectmades produkter er fremragende håndværk og har gennemgået tre faser af kvalitetskontrol – de er lavet til at modstå tidens tand og kan nedarves i generationer.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Håndlavet i røget eg

Mål:
H: 7,5 cm