Oskar – Architectmade – Hans Bølling

kr. 699,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Oscar – Architectmade blev designet i 1953 af Hans Bølling

Oscar fra Architectmade blev tegnet med Hans Bøllings karakteristiske glæde og sans for detaljer, hvilket gør den lille hund til et ægte symbol på leg og kreativitet. Oscars krop har adskillige led, og jan kan således bevæges på de mange måder, der er typiske for en rigtig hund.

Det præcise gennemførte design kombineret med Oscars udstråling og den naturlige varme, som er en af kvaliteterne ved bøgetræet han er udført i, gør ham uforlignelig og fanger blikket. Hunden Oscar er en sand designklassiker med et tidløst udtryk.

Hans Bølling

Født i 1931 i Braband i Danmark.  Hans Bølling ville oprindeligt være reklame designer, men nogle år senere fulgte han sin passion for arkitektur og blev uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han designede en overflod af kunstværker, der spænder fra dukker og møbler til villaer, levende komplekser og rådhuse. Senere besluttede han at skabe små figurer af ballerinaer, trolde og musikere til sine kære.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi Oskar og et stort udvalg af træfigurer. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser brugskunst i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores brugskunst afdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Oskar – Architectmade – Hans Bølling

Materiale: Bøg

Størrelse: 13 x 15 cm

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Håndlavet i bøg

Mål:
H: 13 cm