Abe mellem – Kay Bojesen

kr. 3.299,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Abe mellem – Kay Bojesen

Abe mellem vil med tiden, lysets og luftens påvirkning ændre eventuelle farvenuancer i teaken til en mere ensartet, gyldenbrun varm tone. Hver enkelt Kay Bojesen Abe vil dog stadig beholde sin helt egen unikke personlighed.

Til rengøring anbefales at aben tørres af med en tør klud. Aben bør ikke stå i direkte sollys, da det udtørrer træet.

Materialer
Teaktræ/limbatræ

Mål
Højde: 28 cm

 

Kay Bojesen

I 1930’erne begyndte Kay Bojesen for alvor at dyrke sin interesse for at arbejde i træ. Han skabte blandt andet en serie af trædyr, der alle levede op til hans holdning til, at design skal være rundt, blødt og føles godt i hånden.

Han ønskede ikke at skabe tro kopier af virkelighedens dyr ej heller være for sofistikeret eller detaljerig, men i stedet at skabe fantasifulde varianter i et design, der tog afsæt i barnets egen verden, hvor ”linjerne skal smile”. Træ-legetøjet skulle være enkelt, solidt og inspirere til leg.

Med disse grundtanker som udgangspunkt har Kay Bojesen skabt sine elskede træfigurer, der appellerer til barnet i os alle.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et lille udvalg af Træfigurer fra Kay Bojesen. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/