Kay Bojesen Zebra

kr. 649,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Zebra tegnet af Kay Bojesen

Kay Bojesen på savannen. Familien af trædyr er udvidet med den håndmalede zebra, som var et af Kay Bojesens første eksotiske dyr. Den blev skabt i 1935 og er stadig lige elsket. Trædyrsfamilien består af en munter flok dyr fra træaber til sangfugle. Hele flokken er elskede designklassikere, som hurtigt bliver en del af familien. Giv en gave, der holder livet igennem og går i arv i generationer. En god gaveidé til dåben, konfirmanden, studenten og alle andre mindeværdige lejligheder.

Kay Bojesen træfigurer er berømt over hele verden for deres unikke placering i krydsfeltet mellem fantasifigur og designobjekt. Hans naivistiske design er uden overflødige former, men med masser af sjæl og humor i håndværket, og Zebraen er naturligvis ingen undtagelse.

Zebra – Kay Bojesen

Designer: Kay Bojesen

Farve: Hvid med sorte striber

Materiale: Malet bøgetræ

 

Mål:

Højde: 14 cm

Bredde: 11 cm

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
FSC®-certificeret Malet bøgetræ
Bemærk: Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys.

Mål:
B: 11 cm
H: 14 cm