GM 3700 Ro bord nano laminat

kr. 30.290,00kr. 41.054,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
781 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 30.290 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 781 kr. Samlede kreditomk. 7.194 kr. Samlet tilbagebetaling 37.484 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,42%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 3700 Ro bord nano laminat

GM 3700 Ro bord nano laminat. Gramrode har sammen med arkitekt og designer, Hans Sandgren Jakobsen udviklet det nye bord, GM 3700 Ro. Spisebordet har flere fine finesser og detaljer, som er tro mod de skandinaviske snedkertraditioner uden at gå på kompromis med et elegant og stilrent udtryk, der passer ind i et moderne hjem. Bordet har udtræksstokke, i begge ender, som på smukkeste vis integreres med bordkanten og giver mulighed for udtræk til 2 plader.

Tillægsplader

GM 3700 Ro langbord med udtræk 200 x 100 x 74cm, m. udtræk til 2 plader i hver ende.
Tillægsplade  50 x 100 cm

Massiv med Nano laminat top

  • Elm                           DKK 4.487,-
  • Ask                           DKK 4.365,-
  • Eg                             DKK 4.365,-
  • Valnød                      DKK 4.899,-
  • Sortmalet MDF         DKK 2.176,-

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Designer

Hans Sandgren Jakobsen

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/