Tiger armstol GM4106A – Naver TILBUD

DKK 4.095,00DKK 4.539,00

Kontakt os for vejledning og variant

Materialer:
Ask sortbejdset, Eg sæbe og Valnød olie
Stel: Rustfrit stål eller sort lakeret stål. 

Læder: Naver Select

Mål:
B: 54 cm.
D: 54 cm.
H: 80 cm.

Er på lager

Ryd
Varenummer (SKU): GM 4106A Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Tiger armstol GM4106A – Naver

Tiger armstol GM4106A i træ, rustfrit stål og med polstret sæde med Naver Select læder. Stolen er skabt med fokus på menneskets naturlige siddebehov, uden at gå på kompromis med et elegant udtryk.

Henrik Lehm er en af de nye, danske designere, der er på vej mod international anerkendelse for moderne møbeldesign. Henrik Lehm videreføre den danske møbeldesign tradition i en velafbalanceret kombination med internationalt, industrielt design. Henrik Lehm designer moderne stole med en fantastisk siddekomfort, enkelte er allerede anerkendt som kommende klassikere. Henrik Lehms primære inspirationskilde er den moderne teknologi generelt, og naturens fremragende måde at designe og farvelægge på.

Naver Collection

Blev grundlagt i 1995. Det oprindelige idégrundlag var at skabe en komplet, homogen møbelkollektion med respekt for håndværket og traditionerne.  Materialer bliver udvalgt med stor omhu og hensyntagen til naturen. Træet bliver sorteret så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel.

Designerne og arkitekterne blev udvalgt nøje til  møbellinjen. Producenterne tog udfordringen, der ligger i at producere Tiger stol og eksklusive møbler i massivt træ med respekt for det gamle håndværk, op. Det kræver omhu og faglig dygtighed at forarbejde møbler i massivt og ædelt træ. I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidssvarende mærke.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

 

Yderligere information

Træsort og behandling

, ,

Steloverflade

,

Du kunne også være interesseret i...

TOP