God pris

Myggen – Arne Jacobsen – Munkegaardstol

kr. 3.292,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant

Myggen skalstol tegnet af Arne Jacobsen. Myggen kaldes også for Munkegaardstolen.

 

På lager

Ingen produkter set for nylig.

Myggen – Arne Jacobsen – Munkegaardstol

Myggen – Kært barn har mange navne, Myggen, Mosquito eller Munkegaardstolen.

Myggen er også kendt som Munkegaardstolen. Den er tegnet af Arne Jacobsen i 1955 til Munkegaardskolen og er en helt igennem anderledes stol. Det er en vovet og skødesløs stol. Myggen har et skarpt og originalt design. Det er denne selvsikkerhed, der gør at den skiller sig ud fra mængden og som gør stolen så attraktiv.

Myggen den originale Munkegaardstol  er gennem Howe bragt ind i det 21. århundrede samtidig med at den er blevet grønnere og mere holdbar – alt sammen uden at ændre på æstetikken.

 

Endvidere kan Munkegaardstolen fås med pudepolstring samt i en fuldpolstring i både stof og læder.
 

Arne Jacobsen  blev født i 1902 og blev en ekstraordinær mand med en stor vision. Arne Jacobsen har haft stor betydning for dansk design. Hans idealer var dristige og hans tidlige arkitektoniske værker blev også opfattes som ret avantgarde, men med almindelige huse og offentlige bygninger, som var tiltrængt efter 2. Verdenskrig, var Arne Jacobsen i stand til at udleve sine progressive ideer.

Foruden Munkegaardskolen designede Arne Jacobsen også alt interiøret til SAS Royal hotellet i København, Århus Rådhus, Bellevue Teatret samt den Danske Ambassade i London. Til trods for sin store indflydelse på arkitektur som spændte fra tankstationer til rådhuse, så er Arne Jacobsen i dag mest kendt for sine møbler.

 

Juhls Bolighus

I webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Krom eller pulverlakeret i farven sort.
Skal: Bejset eg i farven sort

Mål:
B: 49,6 cm
D: 47 cm
H: 79,4 cm
Siddehøjde: 45,7 cm