Udstillingsmodel

BM1789 Tremmesofa, sort eg – Fredericia – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 88.781,00.Current price is: kr. 49.995,00. inkl. moms

Delbetaling
1.264 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 49.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.264 kr. Samlede kreditomk. 10.632 kr. Samlet tilbagebetaling 60.627 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,24%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

BM1789 Tremmesofa, sort eg – Fredericia – Udstillingsmodel

BM1789 i sort eg med sort 301 Omni læder- Tremmesofa er tegnet af Børge Mogensen og produceres i dag af Fredericia

  • Sofaen er produceret i Danmark
  • Sofaen er lavet af europæisk egetræ, hentet fra bæredygtigt skovbrug
  • Sofaen er alsidig, og kan bruges som både liggestol og chaiselong

Tremmesofaen er i dag et af de mest kendte møbler fra Børge Mogensens hånd. Med sofaen kombinerer Mogensen den engelske daybed, den franske chaiselong til en helt ny sofatype, hvor gavlen kan slås ned i flere vinkler ved hjælp af de karakteristiske lædersnører. Tremmesofaens frie trækonstruktion er blottet fra alle vinkler – hynderne er fastgjort med synlige læderstroppe. Arbejdet med synlige samlinger og massiv træ er typisk for Børge Mogensen.

På Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1945 var der især ét rum, der tiltrak opmærksomhed. Sammen præsenterede Børge Mogensen og Hans J. Wegner nemlig en ny vision for lette og funktionelle sofamøbler, herunder Børge Mogensens Tremmesofa. I dag er den et symbol på klassisk dansk design. I anledning af Tremmesofaens 75 års jubilæum relancerer Fredericia Furniture nu Tremmesofaen i Cotil. Det originale og slidstærke møbelstof bliver bl.a. produceret i lyse nuancer i et smukt og klassisk ternet mønster.

Børge Mogensen

Børge Mogensen (1914-1972) var en af efterkrigstidens mest indflydelsesrige arkitekter og Fredericias første husdesigner. Han fandt inspiration over hele verden i sin ambition om at skabe brugsgenstande til hverdagen, der kunne holde i generationer.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af sofaer. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af møbler fra Fredericia. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg sort lakeret
Hynder: Sort omni læder 301

Mål:
B: 160/197 cm
D: 76,5 cm
H: 86 cm
Siddehøjde: 40 cm