Canvas Chair – Fredericia

kr. 14.995,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant 

Hynde kan tilkøbes for kr. 1.795,-

 

Ikke på lager

Leveringtid: ca. 6-8 uger

Delbetaling
515 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 515 kr. Samlede kreditomk. 3.528 kr. Samlet tilbagebetaling 18.523 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,25%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Canvas Chair – Fredericia

Canvas Chair – Fredericia er det perfekte eksempel på Børge Mogensens talent for funktionelt design med fokus på det enkle formsprog, der favner idéens inderste væsen. Stolen er perfekt i al sin enkelhed. Børge Mogensens forkærlighed for naturlige materialer kan ses i brugen af stærkt lærred til ryg og sæde samt brug af massiv eg til stolens stel. Rammens stramme linjer er også et tydeligt kendetegn for Mogensen.

The Canvas Chair er iøjefaldende og kontrastrig, men har en forbløffende visuel ro. The Canvas Chair er designet med brede dimensioner, så den kan bruges både til arbejde og afslapning. Lærredet og andre løse dele kan skiftes på stedet. De nemme reparationer gør stolen cirkulær og bæredygtig. Det jordnære, uformelle udtryk og de ærlige materialer er yderst relevante i dag – en skjult skat fra vores arkiver.

 

Børge Mogensen

Er møbelarkitekten, der satte sig for at lave kvalitetsmøbler til fornuftige priser til danske hjem, da han var leder af FDB’s tegnestue i 1940′ere. Fra sin private tegnestue forsatte han med at skabe nogle af 1950′erne og 1960′ernes mest anerkendte møbelklassikere.

Materialer
Stel: Eg lys olie med Canvas stof

Mål
Bredde 74 cm
Dybde: 65,5 cm
Højde: 76 cm
Siddehøjde: 41,5 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af stole . Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Fredericia Furniture. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på  tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg lys olie
Sæde/ryg: Canvas stof

Mål:
B: 74 cm
D: 65,5 cm
H: 76 cm
Siddehøjde: 41,5 cm