God pris

Andersen – D1 Skrivebord i eg med linoleum plade

kr. 7.995,00 inkl. moms

Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.635 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Andersen – D1 Skrivebord i eg med linoleum plade

Andersen – D1 Skrivebord er fremstillet med praktisk linoleumsplade i farven Antracitgrå (kul). Understellet er i massivt eg og behandlet med “Wood Care”, som kræver minimal vedligeholdelse. D1 arbejdsbordet er et praktisk og enkelt møbel, der har både stil og karakter. Bordet er designet af byKATO og den skandinaviske lethed og elegance kommer tydeligt til udtryk

byKATO

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet byKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Andersen D1 skrivebord et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Kontakt os angående S4 Sideboard

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Bordplade: Antracitgrå (kul)
Stel: Eg hvid mat lak

Mål:
B: 125 cm
D: 70 cm
H: 74 cm