God pris

byKATO – S3 opbevaringsmøbel hvid front

kr. 18.995,00kr. 28.760,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

 

Bestillingsvare i valnød med hvid front og eg sæbe med flerfarvet front

På lager i eg sæbe med hvide låger

 

Delbetaling
633 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 633 kr. Samlede kreditomk. 3.768 kr. Samlet tilbagebetaling 22.763 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,85%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

byKATO – S3 opbevaringsmøbel – Andersen

byKato – S3 opbevaringsmøbel er en formfuldendt fusion hvor det klassiske møder det moderne. S3 opbevaringsmøblet har elementer af det klassiske chatol, en snert af skænk og et touch af skab. Og med en åben invitation til at lade din kreativitet og din ordenssans forenes i dit helt personlige opbevaringsmøbel. Et møbel, der kalder på at blive hele familiens samlingssted. Med plads til alt fra porcelæn, duge og service til nøgler, dokumenter, kataloger, tablets og spillekonsoller.
Produceres af Andersen med korpus i massivt eg eller valnød og med laminat fronter i enten hvid eller en smagfuld kombination af tre pastelfarver i beige og grålige nuancer

S3 opbevaringsmøbel kampagnen er i eg med farvet front.

 

S3 opbevaringsmøbel med korpus i sæbebehandlet eg eller valnød. Fås med hvid front eller flerfarvet front.

byKATO

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet byKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet.

Mål på byKato S3 opbevaringsmøbel

B130 x D43 x H132 cm,

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materiale

Eg sæbe – Hvid front, Eg sæbe korpus – Flerfarvet front, Valnød korpus – Hvid front

Materialer:
Korpus: Olieret valnød eller Eg sæber
Front: Hvid front

Mål:
B: 130 cm
D: 43 cm
H: 132 cm