God pris

byKATO – T6 Bord – Andersen

kr. 5.995,00kr. 8.495,00 inkl. moms

Delbetaling
178 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 178 kr. Samlede kreditomk. 2.520 kr. Samlet tilbagebetaling 8.515 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,04%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

byKATO – T6 Bord

T6 bord med 180x90xH:73 cm, hvid laminatbordplade med benbukke i eg sæbe

Mulighed for 2x tillægsplader
DKK 1.250,- pr. tillægsplade

ByKato T6 bord er produceret at Andersen Furniture. T6-bord giver dit hjem kant og karakter. Med et tidløst formsprog og en lethed, der indbyder til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder i din indretning.

Bordets stel er udført i massivt egetræ. Det er et gedigent stykke snedkerarbejde med bløde former og lækre detaljer. Der er f.eks. synlige tapper. Det er klassisk håndværk, som står i skarp kontrast til laminatbordpladens skarpe linjer.
Du får her et bord der har karakter men samtidigt er let i sit udstyk. En tidløs stil som matcher indretningen i alle moderne hjem. Om du sætter det op ad væggen eller frit i rummet, så går godt overalt. Hvis du samtidig bruger forskellige stole omkring bordet giver det kontrast og skaber liv i dit hjem.

T6 er mulighedernes bord. Det er et eksempel på et bord, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Det er praktisk og skabt til at kunne udfylde mange roller i forskellige sammenhænge. Et karakteristisk, smukt og stabilt bord, der er designet af Ditlev Karsten.

Bordet er fremstillet med bordplade i hvid laminat og understellet er i massivt eg. Der er mulighed for tilkøb af indstiksplader, som let monteres og hurtigt giver ekstra plads ved bordet.

MATERIALE OG OVERFLADE

Bordplade: Laminat Alpino
Understel: Eg hvid mat lak

Tillægsplade: Laminat Alpino

LÆS OM DESIGNEREN BAG DETTE PRODUKT

 

byKATO

T1 bordet er designet af den danske duo byKATO og har vundet prisen “Wallpaper Design Award 2012” for bedste spisebord. Prisen uddeles af det internationale magasin “Wallpaper”, som er førende indenfor design, mode og livsstil.

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet byKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Bordplade:  hvid laminat
Ben: Eg sæbebehandlet

Mål:
B: 180 cm
D: 90 cm
H: 73 cm