God pris

DAW Eames Plastic Armchair – Vitra

kr. 3.595,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

DAW Eames armstol. En kendt Eames stol produceret af Vitra. Eames stol med stel i ahorn.

 

På lager

Ingen produkter set for nylig.

DAW Eames Plastic Armchair – Vitra

Eames stolen DAW er en meget behagelig stol, som med sit moderne formsprog passer til mange indretninger, både i hjemmet, restaurant/café og kantinen.

I 2019 introducerede Vitra en helt ny farveskala til Eames Plastic Chairs, Eames FiberGlass og Eames Wire Chairs. Farvepaletten, som er nøje udvalgt i samarbejde med Eames familien, består af nutidige farver opdelt i grupper af neutrale, mellem og lyse nuancer.

BEMÆRK! HØJERE SÆDEHØJDE…
Vær opmærksom på at højden på DAW Eames Plastic Armchair nu er 43 cm i stedet for tidligere 41 cm.

Eames Armstol fra Vitra

Eames stol fra Vitras er tegnet af det amerikanske designerpar Charles & Ray Eames og er en opdateret udgave af den originale Eames Fiberglass Chair fra 1950. Dengang blev den produceret i glasfiber. Eames Plastic Side Chair er den første industrielt fremstillede plastikstol.

“Få mest af det bedste til det største antal mennesker for den mindste pris.” Sådan beskrev Charles og Ray Eames et af deres mål som møbeldesignere.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

Materialer:
Stel: Ahorntræstel i natu
Skal: Skal i plastik 04 white, 12 deep black

Mål:
B: 62,5 cm
D: 60 cm
H: 82,5 cm
Siddehøjde: 43,5 cm.