Pelikanen – Stol – Finn Juhl – Kontakt os for pris

Kontakt os for vejledning og variant

 

Bestillingsvare
Leveringstid 6 – 8 uger

 

Ingen produkter set for nylig.

Pelikanen lænestol – One Collection

Pelikanen er tegnet af Finn Juhl

Pelikanen er en stol med et fantastisk design, med sine organiske former er den inspireret af abstrakte skulturer og kunstnere som Picasso, Henry Moore, og designet af Finn Juhl til sit eget hjem i 1940 og nu genfødt.  I dag udgør denne lænestol en del af dansk kulturhistorie og de moderne møbler, der udstråler mange af de værdier, der mere eller mindre forsvundet i disse dage. Pelikanen fremstilles af House of Finn Juhl og er lavet ud fra de fineste produktions standarder med håndsyet betræk, og dens ben fås i eg, valnød og teak.

Finn Juhl

Som mange andre pionerer begyndte Finn Juhl fra bunden helt uden rollemodeller eller nedarvede begrænsninger. Finn Juhl påtog sig i stedet en skulptørs tankegang, når han designede møbler. Modsat mange af hans modernistiske kollegaer, der havde en strømlignet og minimalistisk stil, bestræbte Finn Juhl sig på at skabe mere organiske, naturligt svungne møbler. Hans ambition var at designe møbler, der havde bevægelse og liv.

Finn Juhl bliver betragtet som Dansk Designs far og blev verdens berømt efter han designede  FN bygnings Formynderskabsrådets sal, der er en af de mest benyttede mødesale i FN-bygningen i New York

Mål på Pelikanen

Højde:    68 cm
Bredde: 85 cm
Dybde:  76 cm

Eksempel:

Korpus: Hallingdal 227

Sædehynde: Hallingdal 376
Knapper: Hallingdal 227
Ben: Eg sæbe

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Ben: Valnød, eg eller sortmalede
Polstring: Tekstil, Skandilock Sheepskin eller læder

Mål:
B: 85 cm
D: 76 cm
H: 68 cm
Siddehøjde: 37 cm