Pessimist – træfigur – Hans Bølling

kr. 499,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Pessimist – træfigur – Hans Bølling

Pessimist og Optimist to kære træfigurer

Hans Bølling skabte de to figurer efter at være blevet inspireret af sine kolleger, der var som dag og nat, Yin Yang, komplette modsætninger. Imidlertid indeholdt de jo lige som alle vi andre en del af hver af de to modpoler.

I Juhls Bolighus webshop har vi begge træfigurer der hedder Optimisten og Pessimisten, der med deres respektive særpræg kan udtrykke meget mere end blot det positive og negative. Pessimisten er sammensunket med triste hængende øjne, mens Optimisten har et stort smil på læben. Der udover har Optimisten og Pessimisten arme der kan bøjes, og som kan hæves i glæde eller sænkes i tungsindighed.

Architectmade

Architectmades produkter er et indblik i nogle få, sjældne designgenstande, som nogle af Danmarks førende arkitekter skabte for mange år siden på deres vej til berømmelse.

Firmaets passion rækker ud over form og funktion. De ønsker at bevæge sig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet hylde tidløse produkter, der holder. Architectmades produkter er fremragende håndværk og har gennemgået tre faser af kvalitetskontrol – de er lavet til at modstå tidens tand og kan nedarves i generationer.

Materiale

Teak

Størrelse

13 cm

Optimist_and_Pessimist_8

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Håndlavet i teaktræ

Mål:
H: 13 cm