PP124 Gyngestol – Rocking Chair – Hans J. Wegner

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Ingen produkter set for nylig.

 PP124 Gyngestol – Hans J. Wegner

PP124 Gyngestolen er tegnet af Hans J. Wegner.

At gynge er en pragtfuld måde at slappe af på. Og med denne enkle, men samtidig luksuriøse stol, bliver det en næsten sanselig oplevelse. Med et udpræget Skandinavisk udtryk er denne stol omhyggeligt tegnet til afbalanceret komfort og i alle detaljer grundigt formet, samlet, pudset og flettet med livslang daglig brug for øje. Denne stol tilbyder tusindvis af afslappende timer, hvor du kan læse, lytte, drikke en kop te, se fjernsyn eller bare lade dine tanker flyde, mens du lader dine hænder gnubbe mod det massive træ. Og selvom du måske ikke har lyst til at forlade stolen, gør gyngefunktionen det let at rejse sig.

Hans J. Wegner

Hos Hans J. Wegner aner man næsten altid en inspiration fra den amerikanske Shaker-tradition, og gyngestolen markerer dette aspekt meget tydeligt. Stolen illustrerer Hans J. Wegners fokus på kvalitet i ide, form, funktion og håndværksmæssig forarbejdning. Gyngestolen med sæde- og rygflade af flettet flagline med tilhørende løse puder blev sat i produktion hos PP Møbler i 1984. PP124 Gyngestol er Hans J. Wegners sidste gyngestol, og den blev lavet som en lettere efterfølger til pp126.

PP Møbler

Et dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, der har en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Værkstedet er stadigvæk ejet af familien og drives i dag af anden og tredje generation snedkermestre i familien PP. Håndværkerne hos PP Møbler er innovative og grundige, og opfordres til at udforske håndværket og udvikle nye og mere præcise måder at forfine produktionsprocessen – altid med en kompromisløs respekt for materialet. Det meste af det træ PP Møbler bruger i møbelproduktionen kommer fra bæredygtige skove i Danmark og Tyskland.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg sæbe eller ask sæbe
Stof og flagline: V. Klint til flagline natur eller Hallingdal Sort til sort flagline

Mål:
B: 75 cm
D: 88 cm
H: 108 cm
Siddehøjde: 40 cm