God pris

PP85/180 Krydsbensbord

kr. 47.250,00 inkl. moms

Delbetaling
1.203 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 47.250 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.203 kr. Samlede kreditomk. 10.467 kr. Samlet tilbagebetaling 57.717 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,66%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PP85/180 Krydsbensbord

PP85/180 Krydsbensbord af Hans J. Wegner er smuk og enkel.

Med dette enkle, men samtidig luksuriøse spisebord bliver brugen af den næsten sanselig oplevelse. Med et udpræget Skandinavisk udtryk er dette bord omhyggeligt tegnet og alle detaljer grundigt formet, samlet, pudset med livslang daglig brug for øje. PP85/180 spisebordet kan bl.a. kombineres med står smukt sammen med PP68/58 stolene.

 

 

 

Hans J. Wegner

Hos Hans J. Wegner aner man næsten altid en inspiration fra den amerikanske Shaker-tradition, og gyngestolen markerer dette aspekt meget tydeligt. Stolen illustrerer Hans J. Wegners fokus på kvalitet i ide, form, funktion og håndværksmæssig forarbejdning

PP Møbler

PP Møbler er et dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, der har en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Værkstedet er stadigvæk ejet af familien og drives i dag af anden og tredje generation snedkermestre i familien PP. Håndværkerne hos PP Møbler er innovative og grundige, og opfordres til at udforske håndværket og udvikle nye og mere præcise måder at forfine produktionsprocessen – altid med en kompromisløs respekt for materialet. Det meste af det træ PP Møbler bruger i møbelproduktionen kommer fra bæredygtige skove i Danmark og Tyskland.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om. Du finder kontaktformularen her.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lænestole. Men kom ind i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra  Fredericia Furniture. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/