God pris

Smile – Stol med drej – Nielaus

kr. 7.480,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Smile – stol er tegnet af Hee Welling i 2010. Stolen kan fås i andet læder eller i stof, samt med stel i flere forskellige træsorter

 

Bestillingsvare
Leveringstid 6 – 8 uger

Delbetaling
211 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.480 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomk. 2.609 kr. Samlet tilbagebetaling 10.089 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,68%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Smile – Stol med drej – Nielaus

Smile – stol er tegnet af Hee Welling i 2010 og produceret i Danmark af Nielaus, der ligger i Bramming. Nielaus har fokus på kvalitet og design, kombineret med de bedste danske håndværkstraditioner.

Skallen på stolen er fremstillet i formstøbt hård polyerethanskum, og med en sædepude i en blødere formstøbt kvalitet. Kombination af de valgte materialer skaber en flot og let designstol, som samtidig har en fantastisk siddekomfort. Kun fantasien sætter grænser. Model SMILE er designet af Hee Welling, som har skabt en møbelserie, som er lige så velegnet og smuk til private hjem som møde- og konferencemøbler. Udtrykket er et moderne look med organisk form samtstramme, klassiske linjer som kontrast.

Stolen kan fås i andet læder eller i stof, samt i flere forskellige træsorter. Kontrakt os hvis du ønsker en pris på stolen i en anden udgave.

Mål på Smile – stol
Bredde: 65 cm
Dybde: 60 cm
Højde: 76 cm
Sædehøjde: 43 cm
Sædedybde: 43 cm

Materialer:
Stel: 4 fod med drej i pulverlakeret sort
Sort læder: Arizona semianilin læder

 

Juhls Bolighus

I webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Stel: 4 fod med drej i pulverlakeret sort
Sort læder: Arizona semianilin læder

Mål:
B: 65 cm.
D: 60 cm.
H: 76 cm.
Siddehøjde: 43 cm.