Drawn HM3 stol – &tradition

kr. 5.795,00kr. 6.495,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Drawn HM3 stol – &tradition tegnet af Hvidt & Mølgaard i 1956

Bestillingsvare
Leveringstid 3 – 5 uger

Delbetaling
173 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.795 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 173 kr. Samlede kreditomk. 2.508 kr. Samlet tilbagebetaling 8.303 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,62%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Drawn HM3 stol – &tradition

Drawn HM3 stol – &tradition tegnet af Hvidt & Mølgaard i 1956 er bunder i traditionelt håndværk ved brug af naturlige materialer. Stolens ærlige materialer står skarpt i nærmest alle rum.
Stolen fås i to både eg og valnød med naturflet, samt en bredere model med armlæn og en model uden.

Drawn HM3 stolen – &tradition stolen giver en utrolig god siddekomfort med optimal rygstøtte som fortsætter ned mod lænden.

Hvidt & Mølgaard

Peter Hvidt (1916-1986) og Orla Mølgaard-Nielsen (1907-1993) var blandt frontløberne inden for dansk design i midten af det 20-århundrede. De grundede sammen virksomheden Hvidt & Mølgaard i København.
De var kendt for deres enkle design. Designduoet skabte et hav af enkle og æstetiske møbler igennem årene, som blev ikoner for deres tid. AX stolen fra 1950 var et skelsættende øjeblik for Hvidt & Mølgaard. De var foruden deres tid og ved at have en industriel tilgang til produktionen, åbnede det dørene for klassiske håndværksteknikker til at blive overkommelige, men stadig smukke.

Deres møbler er i dag udstillet i MoMa, Melbourne’s National Gallery og Københavns Design Museum.

Juhls Bolighus

Hos Juhls Bolighus tilbyder vi et pris koncept. Det betyder, at vi kan ind imellem kan tilbyde særdeles attraktive priser på udvalgte modeller. I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Drawn HM3 stol et  udvalg af stole.

Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg sæbe eller valnød
Sæde: Naturflet

Mål:
B: 49 cm
D: 46 cm
H: 78 cm
Siddehøjde: 46 cm