Sibast No. 7 Lounge – Polstret

kr. 12.495,00kr. 14.995,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
Sibast No. 7 Lounge – Polstret er skabt med inspiration fra den tidløse No 7 spisestol, som Helge Sibast designede i 1953.

 

 

På lager

Delbetaling
441 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 441 kr. Samlede kreditomk. 3.378 kr. Samlet tilbagebetaling 15.873 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,53%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

11995Sibast No. 7 Lounge – Polstret

Sibast No. 7 Lounge – Polstret er skabt med inspiration fra den tidløse No 7 spisestol, som Helge Sibast designede i 1953. Ditlev Sibast viderefører sin bedstefars sublime håndværk og designarv, og sammen med hustruen Anna har han vakt Sibast No. 7 Lounge – Polstret til live gennem en respektfuld såvel som bemærkelsesværdig transformation af den originale designerstol.

Slægtskabet med spisestolen understreges af det store formpressede ryglæn og stolebenene med den fine indsnævring bagtil. Den tilbagelænede komfort og det enkle udtryk er andre væsentlige kvaliteter i designet. Sibast No 7 Loungestolen er et ekstraordinært og personligt design formgivet med den helt fundamentale sans for detaljer, der er Sibast familiens særkende.
Loungestolen fås i 2 udgaver – en sædepolstret og en fuldpolstret version.

Sibast No. 7 Lounge – Polstret

Designer: Anna & Ditlev Sibast
Designet i år: 2017 inspireret af Sibast No 7 fra 1953
Oprindelse: Made in Denmark
Materiale: Egetræ
Polstring: Læder eller uld

 

Helge Sibast

Han har stået fadder til en række ikoniske stole, som i kraft af deres skulpturelle kvaliteter og høje håndværksmæssige standard, stadig er efterspurgte verden over og fortsat høster internationale priser og anerkendelse. Netop respekten for den danske håndværkstradition og det internationale udsyn var medvirkende til, at Helge Sibast i løbet af sin karriere blev en markant ambassadør for dansk møbeldesign. Den danske møbelarkitekt var således med til at cementere begrebet Danish Modern i både USA, Europa og Asien.

Læs mere om stolen her

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af stole. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materiale

Eg hvid olie, Eg hvidpigmenteret lak, Eg mørk olie, Eg olieret, Eg sæbebehandlet, Eg sort, Røget eg