God pris

Sibast No 8 – Spisebordsstol

kr. 7.356,00kr. 7.756,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
Sibast No. 8 spisebordstol er designet af Helge Sibast. Stolen fås i forskellige træsorter.

 

Bestillingsvare
Leveringstid 4 – 5 uger

Delbetaling
208 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.356 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 208 kr. Samlede kreditomk. 2.602 kr. Samlet tilbagebetaling 9.958 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,91%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Sibast No 8 – Spisebordsstol

Sibast No 8 – Spisebordsstol er designet af Helge Sibast i 1953. Stolens ikoniske design, former og kvalitet er kendt verdenen over.

Sibast No 8 – Spisebordsstol

Stolen er blevet relanceret af Sibast familiens fjerde generation og er en af kendetegnene for Sibast Furniture. Stolens karakteristiske Y-formede ben, dets svævende sæde og støbte ryglæn kræver et højt håndværksniveau for at kunne opnå det unikke udtryk. Den var en del af designbølgen i 1950’erne og 60’erne.

Det komplekse design af den ikoniske Sibast No 8 spisebordstolen blev finpudset af Helge Sibast og er siden hen blevet en tidløs designklassiker.

 

Helge Sibast

Helge Sibast (1908) var søn af en møbelsnedker på Fyn. Han voksede op som lærling hos sin far og arbejde hårdt og dedikeret. Han udviklede hurtigt færdigheder af høj klasse inden for håndværket. Han overtog sin fars virksomhed og begyndte at ekspandere. Han var hurtig i stand til at nytænke håndværket og havde en naturlig sans for at udfordre træ som materiale og begyndte at skabe sind egne designs.

 

Juhls Bolighus

I webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Sibast No 8 – Spisebordsstol et udvalg af andre møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg sæbebehandlet, eg olie, sortbejdset eg, røget eg
Lædersæde: Dunes Cognac, Dunes Antracit

Mål:
B: 54,5 cm
D: 71,5 cm
H: 73,5 cm
Siddehøjde: 45 cm