God pris

PV Kongestol / Natur kernelæder – Volther – Klassik Studio

kr. 22.995,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
PV Kongestol tegnet af Poul M. Volther. Lounge Chair produceret af Klassik Studio.

 

Bestillingsvare
Leveringstid 3 – 4 uger
Delbetaling
620 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 22.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 620 kr. Samlede kreditomk. 6.756 kr. Samlet tilbagebetaling 29.751 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,09%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PV Kongestol / Natur kernelæder – Poul M. Volther – Klassik Studio

PV Kongestol er Poul M. Volthers personlige stol. Det var der, han sad efter en lang dag – og ikke underligt hvorfor. Denne stol komplimenterer din kropsstruktur, og med en karismatisk og synlig træramme med sadellæder viser Poul Volther, at han ikke er gået på kompromis med hverken design eller komfort, da han designede denne fantastiske lounge stol i 1952.

Poul M. Volther var i blandt én af de mest anerkendte og indflydelsesrige designere, som lancerede ikoniske designklassiskere i 1950’erne. Han var uddannet arkitekt og møbelsnedker. Udover det var han også manden bag en del enestående designs, som i dag stadigvæk har stor succes. I året 1949 blev Poul Volther ansat af Hans J. Wegner hos FDB, som på daværende tidspunkt havde Børge Mogensen som tegnestueleder. I løbet af 1950’erne forlod Børge Mogensen FDB, og dermed overtog Poul Volther stillingen.
Volthers vision var at bevare og videreføre Børge Mogensens arbejde og fokuserede dermed meget på materialer, funktionalitet og designs med et enkelt formsprog.

Klassik Studio har nøje udvalgte produkter af Poul Volther, der har et enkelt, funktionelt og interessant design. Denne kombination passer netop godt ind i nutidens moderne indretninger.

Designer
Poul M. Volther 1952

Materiale
Stel: Massiv sæbebehandlet eg
Læder: Natur kernelæder  – fås også i sort kernelæder her: PV Kongestol / Sort kernelæder – Poul M. Volther – Klassik Studio

Mål
Bredde: 68 cm
Dybde: 90 cm
Højde: 80 cm
SH: 35 cm

Variationer
Eg sæbe og naturlæder, sort farvet

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af stole . Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Klassik Studio. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Stel: Massiv sæbebehandlet eg
Læder: Natur kernelæder

Mål:
B: 68 cm
D: 90 cm
H: 80 cm