God pris

Lato bord LN8 – &Tradition

kr. 2.795,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Lato bord LN8 – &Tradition

Lato bord LN8 – &Tradition er designet af Luca Nichetto. Da den italienske designer begyndte at lege med ideen om at skabe et sidebord som Lato bordet, besluttede hans sig for at lade sig inspirere at dimensionerne af en slikkepind. Dette resulterede i en tung marmorbase samt en slank stilk, til at støtte den runde stålbordplade – bordet endte med at blive en smuk skulptur
Bordet kan bruges i mange forskellige rum og kontekster. Det kan placeres ved siden af sofaen, i et hjørne med en plante eller bruges som sengebord.

Farve
Warm Black & Emparador marble


Mål

H: 50cm x Ø: 40cm

& tradition
& tradition er et dansk designfirma etableret i 2010, hvor grundprincippet er tradition bundet til innovation. Vores unikke portefølje af møbler og belysning spænder fra 1930’erne til i dag og inkluderer design af internationalt anerkendte designere.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Fredericia Furniture. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på  tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Base: Marmor
Bordplade: Stål

Farver:
Warm Black & Emparador marble

Mål:
Højde: 50 cm
Ø 40 cm cm