God pris

Ditzel Lounge Chair – Sheepskind Edition

kr. 21.196,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

 

 

Bestillingsvare
Kontakt os for leveringstid

Delbetaling
581 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.196 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 581 kr. Samlede kreditomk. 6.648 kr. Samlet tilbagebetaling 27.844 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,02%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Ditzel Lounge Chair – Sheepskind Edition

Ditzel Lounge Chair fås nu i en ny version, fuldt polstret med det blødeste lammeskind og med ben af valnøddetræ.

Ditzel Lounge Chair er med sit imødekommende og omfavnende design et velkomment og roligt helle – en moderne version af den traditionelle lænestol, som samtidig tilbyder en stilfuld siddeløsning.

SHEEPSKIN

  • Hyggeligt, varmt udtryk
  • Skandilocks Curly er specielt fremstillet til polstring af møbler
  • Australsk krydsavl, lam / får
  • Trækker ikke støv eller snavs til sig
  • Let at holde rent
  • Oeko-Tex klassificeret (klasse II)
  • Brandtestet og godkendt i henhold til EN1021-1, EN1021-21

 

Nanna Ditzel var en enestående designer med mange talenter og meget lidt tålmodighed med status quo. Med sit øje for organiske former og sine eksperimenter bragte hun som husdesigner for Fredericia i 1980’erne en avantgarde kant til virksomhedens produkter i fællesskab med Thomas Graversen.

Ditzel gik sammen med sin mand Jørgen Ditzel om at lave en stol, der skulle få folk til at tænke anderledes ved at sidde anderledes. Ditzel Lounge Chair er designet til at være smuk fra alle vinkler. Dens skulpturelle og organiske silhuet er inspireret af naturen og understøttes af de skrå træben, der giver den et legende udtryk. Den er en moderne version af den traditionelle lænestol, der passer perfekt til menneskets former. I kombination med den let buede ryg, der umærkeligt går over i armlæn, giver stolens bredde ekstra siddekomfort.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af stole. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores store udvalg af møbler fra Fredericia. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg lak, Valnød lakeret
Polster: Sheepskin Moonlight

Mål:
B: 81 cm
D: 73 cm
H: 72 cm
Siddehøjde: 37 cm