God pris

Lille Petra Stol med skammel – Sheepskin Moonlight – &tradition

kr. 28.395,00kr. 30.395,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
740 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 28.395 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 740 kr. Samlede kreditomk. 7.080 kr. Samlet tilbagebetaling 35.475 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,98%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Lille Petra Stol med skammel – Moonlight – &tradition

Lille Petra stol med skammel – Sheepskin fås lige nu med til kampagnepris, hvor du få en skammel med i prisen. Lille Petra er produceret af &tradition

Lille Petra blev oprindeligt introduceret i 1938 på Snedkerlagets årsudstilling og vandt derefter priser på udstillinger i New York og Berlin. Det er et af få design af arkitekten Viggo Boesen, der blev forbundet med Danmarks signaturdesign æstetik i 1930’erne kaldet funkisstyle. Kendetegnet ved en blødere, mere rigelig, organisk æstetik, der udfordrede Bauhaus minimalistiske tilgang.

Lille Petra stolen er opkaldt efter Boesens svigermor og er overraskende lille, i stand til at passe ind i alle slags rum, interiører og miljøer. Lavt til jorden, åben og omfavnende, indbegreber den essensen af ​​en lænestol, der giver mulighed for alle slags siddepladser i alle tænkelige omgivelser. Der er lagt meget arbejde i at sikre den største komfort, fra sæde til polstring. I lighed med Boesens kærlighed til naturlige materialer er stolens ben fremstillet i eg eller valnød. Resultatet er en kærlig lænestol, der vinker dig til at blive.

Lille Petra Lænestol – &tradition – Viggo Boesen

&tradition er et dansk designfirma etableret i 2010, hvor grundprincippet er tradition bundet til innovation. Vores unikke portefølje af møbler og belysning spænder fra 1930’erne til i dag og inkluderer design af internationalt anerkendte designere.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Lille Petra et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

Materialer:
Stel: Eg hvid olie
Polstring: Sheepskin Moonlight

Mål Lille Petra lænestol :
B: 81 cm
D: 83 cm
H: 75 cm
Siddehøjde: 40 cm