God pris

Bon Jour – Unplugged – Bordlampe – Philippe Starck

kr. 2.300,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Unplugged bordlampe tegnet af Philippe Starck 2015. Lampe fra FLOS er ledningsfri, og har 6 timers batteritid genoplades med mikro-USB.

 

På lager

Ingen produkter set for nylig.

Bon Jour – Unplugged – Bordlampe – Philippe Starck

Bon Jour – Unplugged bordlampen er tegnet af Philippe Starck i 2015. Lampen fra FLOS giver et flot spredt lys.  Bordlampen er ledningsfri , og giver direkte belysning.

Soklen og den øverste afskærmning er fremstillet i lakeret eller elektrogalvaniseret ABS. Lysspreder og lampeskærm i klar, gennemsigtig, sprøjtestøbt PMMA.

Lyskilde med Edge Lighting-teknologi. 6 timers batteritid. Batteriet genoplades med mikro-USB. Skydekontakten under soklen giver mulighed for lysdæmpning i 4 trin.  USB C-laderkablet medfølger. Nyttelængden er 120 cm.

 

Bon Jour – Unplugged

Design: Philippe Starck, 2015
Materiale: ABS, Aluminium, PMMA
Diameter: 131,5 mm
Højde: 270 mm
Vægt: 10,6 kg
Lyskildetil rådighed: 1 x EDGE LIGHTING 2,5W 136lm 2700K CRI 90 [i] Dimmable
Strømforsyning medfølger ikke

 

Flos

I halvtreds år har Flos arbejde med objekter af lys og kastet lys på generationer af drømme.

For Flos, er lys er det stof der udtrykker nye ideer og oplysende uudforskede følelser. Flos skriver fremtiden, læser vores fortid og udtrykker den nuværende, i en kontinuitet af positive udfordringer og modige valg, der har formet Flos image og identitet.

Sammen med de førende indenfor design, opdager Flos nye talenter. Flos kræver høj teknisk og teknologisk formåen. Disse kvaliteter placerer altid Flos på forkant.

Flos lamper undlader aldrig at være seriøse omkring deres følelse af leg og ironi.

Flos ligger på den fine linje, der deler og forener kunst og design, håndværk og industri, lille og stor produktion, en persons idé og den kollektive fantasi.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et lille udvalg af lamper fra Flos. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for lamper, dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
ABS, Aluminium, PMMA
Lyskildetil rådighed: 1 x EDGE LIGHTING 2,5W 136lm 2700K CRI 90 [i] Dimmable
Strømforsyning medfølger ikke

Mål:
Ø: 13,15 cm
H: 27 cm
Vægt: 10,6 kg