Limited Edition

PH 2/2 Spørgsmålstegnet – Louis Poulsen

kr. 9.995,00 inkl. moms

Delbetaling
266 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 266 kr. Samlede kreditomk. 2.760 kr. Samlet tilbagebetaling 12.755 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,25%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 2/2 Spørgsmålstegnet – Louis Poulsen

PH 2/2 Spørgsmålstegnet er en Limited Edition fra 1. oktober til 31. december 2021. Bordlampen er kun produceret i et begrænset antal.


Limited Edition-udgaven af Poul Henningsens PH 2/2 Spørgsmålstegnet er et mønstereksempel på hans tradition for at skabe blændfrit lys og kvalitetshåndværk med funktionaliteten i fokus.

Louis Poulsens Limited Edition-udgave fås i messingfinish med skærme i mundblæst opalglas, der skaber stemning og giver karakter til ethvert rum. Et klassisk, men legende og figurativt design, der er umiskendeligt PH. Bordlampens funktion og fleksibilitet kommer – ligesom på det oprindelige design – til udtryk i det elegante håndtag. Den justerbare øverste del af lampen kan vippes 45 grader til højre eller venstre ved hjælp af håndtaget på midten af standerens krumning.

Det let børstede messingstel er ubehandlet ligesom på den originale lampe fra 1931, så lampen patinerer smukt med tiden. Den gennemgående afbryder, også af børstet messing, er placeret på standeren tæt ved foden sammen med en brun tekstilledning, der komplementerer det eksklusive design. PH’s initialer er smukt og diskret indgraveret over ledningen.

 

PH-lampernes modelnumre henviser til skærmstørrelsen. I de “hele” modeller (også kaldet “rene”), som f.eks. 2/2, har overskærmen en diameter på 20 cm og tilsvarende underskærme. Proportionerne mellem skærmene er ca. 3:2:1, hvilket resulterer i et rundere og mere kompakt udtryk sammenlignet med “hybridstørrelserne” som PH 2/1.

 

Materiale
Skærme: Mundblæst hvidt, opalt trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden. Fatningshus, skærmholder, stander, fod og afbryder: Ubehandlet børstet messing med fine hårlinjer. Bemærk venligst, at den ubehandlede messing vil ændre sig over tid og udvikle patina. Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder. Ledning: Brun stofledning med stik. PH’s initialer er diskret indgraveret over ledningen. Hovedet kan vippes 45° til hver side.

Lyskilde
1x25W E27

Mål
B: 200 x H: 410 x L: 275

Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

Poul Henningsen blev kaldt lyskunstneren, og som svar på dette svarede han: ”Laver man kunst, er man kunstner – god eller dårlig. Og det at belyse et rum er kunst!” Poul Henningsens lamper sælges i dag i hele verden i store tal – ”lampekunst” eller ej!

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Klik her: Kontakt os for pris (juhlsbolighus.dk  eller ring på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17. Du kan også sende en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Materialer:
Skærme: Mundblæst hvidt, opalt trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden. Fatningshus, skærmholder, stander, fod og afbryder: Ubehandlet børstet messing med fine hårlinjer. Bemærk venligst, at den ubehandlede messing vil ændre sig over tid og udvikle patina. Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder. Ledning: Brun stofledning med stik. PH's initialer er diskret indgraveret over ledningen. Hovedet kan vippes 45° til hver side.

Mål:
B: 200 cm
H: 410 cm
L: 275
Lyskilde: 1x25W E27