Limited Edition

PH 3/2 Vandpumpen – Gulvlampe i krom – Limited Edition

kr. 9.700,00 inkl. moms

Delbetaling
260 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.700 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 260 kr. Samlede kreditomk. 2.742 kr. Samlet tilbagebetaling 12.442 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,56%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 3/2 Vandpumpen – Gulvlampe i krom – Limited Edition

PH 3/2 Vandpumpen gulvlampe i krom er en Limited Edition – The Water Pump. Gulvlampen er kun produceret i et limiteret antal.

The Water Pump

I 1950’erne præsenterede Louis Poulsen en ny læselampe af Poul Henningsen, den berømte pioner inden for dansk design. På grund af dens justerbare arm, der både kan hæves og sænkes, kom lampen hurtigt til at gå under navnet “vandpumpen”.

Armaturet er designet ud fra princippet om det reflekterende treskærmssystem. Det retter størstedelen af lyset nedad og udsender et blændfrit lys. Vinklen på lyset kan justeres ved hjælp af armen. Skærmene er udført i mundblæst hvidt opaliseret trelags glas, blankt på ydersiden og sandblæst mat på indersiden, hvilket giver en blød og diffus lysudsendelse.

Design: Poul Henningsen.

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed, der, foruden lys, bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

 

PH 3/2 Vandpumpen – Gulvlampe i krom – Limited Edition

Materiale
Skærme: Mundblæst hvidt opal trelagsglas. Blanke på ydersiden, sandblæste på indersiden.
Fod, stander og arm: Højglansforkromet.
Dimension: Diameter 296 mm, højde 1530 mm.
Lyskilde: Maks. 40W E27 8 (Ikke inkl.)
Energiklasse: A – A
Sort stofledning

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Louis Poulsen. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Mundblæst, hvidt, opalt trelagsglas
Fod, stander og arm: Højglansforkromet

Mål:
Ø: 29,6 cm
H: 153 cm
Ledning: sort stodledning
Anbefalet lyskilde: Maks. 40W E27 8 (Ikke inkl.)