God pris

Flowerpot VP3 bordlampe – &tradition

kr. 1.449,00kr. 1.755,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Flowerpot VP3 bordlampe – &tradition

Flowerpot VP3 Flowerpot VP1 er med sine runde former og flotte farver en super smuk og anvendelig bordlampe. Flowerpot lamperne er tegnet af den innovative Verne Panton og produceres i dag af det danske design brand &tradition

Materialer
Lakeret aluminium

Mål
Diameter: 23 cm
Højde: 50 cm
Vægt: 0,95 kg

E27 max 40 Watt / 7 Watt CFL

 

Verner Panton

Verner Panton startede som maler inden han begyndte at studere arkitektur på det kongelige akademi for billedkunst i København Efter en lærlingetid med arkitekt og designer Arne Jacobsen forfulgte Panton en retning indenfor møbler og indretning, hvor han blev berømt for sine avantgarde-designs. I 60’erne og 70’erne førte hans passion for at designe hele miljøer til fordybende interiører med hypnotiske mønstre og futuristiske designs til møbler, belysning, tapeter, plakater og tæpper.

Med Pantons banebrydende brug af materialer, farver og former vandt han sig et ry som en visionær.

Flowerpot lampen blev symboliseret af Flower Power fredsbevægelsen i løbet af 60’erne. Med sin række levende farver er det lige så synonymt med modernitet nu som det var, da det blev lanceret i 1968.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper og andre udvalgte lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampeafdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Overflade: Lakeret aluminium
Farve: Matt black, Dark Green, Mustard, White, Grey Beige, Matt Light Grey

Mål:
Ø: 23 cm
H: 50 cm
E27 max 40 Watt / 7 Watt CFL