Limited Edition

Lille Petra – Limited Edition – Sheepskin Moonlight – &tradition

kr. 22.995,00 inkl. moms

Delbetaling
620 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 22.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 620 kr. Samlede kreditomk. 6.756 kr. Samlet tilbagebetaling 29.751 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,09%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Lille Petra – Limited Edition – Sheepskin Moonlight – &tradition

Lille Petra – Limited Edition VB1 lænestolen med smukke messing kapper. Lille Petra er produceret af &tradition. Denne model er en limiteret udgave og fås kun så længe lager haves.

Lille Petra lænestolen blev oprindeligt introduceret i 1938 på Snedkerlagets årsudstilling. Og vandt priser på udstillinger i New York og Berlin. Det er et af få design af arkitekten Viggo Boesen, der blev forbundet med Danmarks signaturdesign æstetik i 1930’erne kaldet funkisstyle. Kendetegnet ved en blødere, mere rigelig, organisk æstetik, der udfordrede Bauhaus minimalistiske tilgang.

Lille Petra VB1 er opkaldt efter Boesens svigermor og er overraskende lille, i stand til at passe ind i alle slags rum, interiører og miljøer. Lavt til jorden, åben og omfavnende, indbegreber den essensen af ​​en lænestol, der giver mulighed for alle slags siddepladser i alle tænkelige omgivelser. Der er lagt meget arbejde i at sikre den største komfort, fra sæde til polstring. I betragtning af Boesens kærlighed til naturlige materialer er stolens ben fremstillet i eg eller valnød. Resultatet er en kærlig lænestol, der vinker dig til at blive.

 

& tradition 

& tradition er et dansk designfirma etableret i 2010, hvor grundprincippet er tradition bundet til innovation. Vores unikke portefølje af møbler og belysning spænder fra 1930’erne til i dag og inkluderer design af internationalt anerkendte designere.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Lille Petra et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

Materialer:
Stel: Olieret valnød
Polstring: Sheepskin Moonlight

Mål Lille Petra lænestol :
B: 81 cm
D: 83 cm
H: 75 cm
Siddehøjde: 40 cm