Flere varianter
God pris

Bakkebord – Hans Bølling – 60 cm

kr. 4.495,00kr. 8.195,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Bakkebord – Hans Bølling – 60 cm

Bakkebord – Hans Bølling  tegnet i 1963 af den danske arkitekt Hans Bølling. Bakkebordet blev en fast del af det modernistiske danske design, hvor det gav en perfekt plads til en drink og en god bog, en skål med frugt eller en vase med blomster. Bakkebord af hans Bølling produceres af Brdr. Krüger.

Hans Bølling

Hans Bølling er født i 1931 i Braband. Hans Bølling gik på Kunst- og Håndværksskole og fulgte herefter sin passion for arkitektur og blev uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Bølling designer en bred vifte af genstande, møbler, boligkomplekser og rådhuse. Hans Bølling har også tegnet del del træfigurer, bl.a. Duck og Duckling, samt Optimisten og Pessimisten.

Bakkebord – Hans Bølling

Bølling bakkebord har humor, og en blanding af en praktisk stil og en personlig  stil. De to vendbare bakker kan vendes alt efter humør og bakkebordets træramme let kan foldes og åbnes.

Den sammenklappelige bordramme er samlet med små træ dyvler og er sammenklappelig uden brug af værktøj. Bordets bakker kan let skifte plads fra top til bund og kan fås i forskellige farve kombinationer. Ved at vende pladen om, kan du skifte farven og skifte stil på dit bord.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

Materialer:
Stel: Eg, bøg, valnød eller sort malet eg
Vendebare bakker i sort/hvid laminat, sort/rød laminat , lysgrå/grå laminat eller finér

Mål:
Diameter: 60 cm
H: 52 cm