God pris

byKATO – C1 Sofabord –

kr. 6.360,00kr. 7.556,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
186 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 6.360 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 186 kr. Samlede kreditomk. 2.542 kr. Samlet tilbagebetaling 8.902 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,07%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

byKATO – C1 sofabord

Kampagnepris på C1 sofabord i eg.

ByKAto C1 sofabord er produceret at Andersen Furniture.   Med et tidløst formsprog og en lethed, der indbyder til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder i din indretning.

C1 udfordrer det traditionelle sofabord ved at lege med organiske faconer, der skaber en helt ny form for nærvær i stuen. Optisk fylder bordene mindre, men fysisk får du de samme muligheder som med rektangulære, ovale og runde sofaborde.
Vælg mellem fire størrelser i elegant eg eller varm valnød. Eller kombinér understellet i massivt træ med en bordplade i en af de ni forskellige laminatfarver.
Du kan også supplere dit C1 med en underhylde i laminat – igen med ni farver at vælge imellem. Resultatet er et overflødighedshorn af muligheder. Og af ekstraordinær personlig

byKATO

C1 sofabordet er designet af den danske designduo byKATO.

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet byKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet.

Størrelser på C1 sofaborde:

Bordet fås med og uden hylde i størrelserne:
120 x 70 x H45 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel og bordplade: Eg sæbe
Fås med og uden hylde

Mål:
B: 120 cm
D: 70 cm
H: 45 cm