God pris

MH221 Modulsofa – Mogens Hansen

Kontakt os for vejledning og variant

Bestillingsvare
Kontakt os ang. leveringstid og farvevalg

Modul opbygget

Pris er varierende og vi anbefaler at du kontakter os

Besøg vores Bolighus

Besøg 3.300 kvm bolighus og få vejledning

 

Ingen produkter set for nylig.

MH221 Modulsofa – Mogens Hansen

MH221 modulsofa er en hjørnesofa fra det danske firma Mogens Hansen, Mogens Hansen producerer kvalitets møbler af gode råvarer og efter stolte håndværkstraditioner.

Med modellens lange gennemgående sædepuder og den lave brede arm, indbyder sofaen til mangeartet brug til stor glæde for både børn og voksne. Modellen har mulighed for lidt ekstra komfort som flytbar nakkepølle og store bløde løse pyntepuder. Du kan designe din egen sofa præcis som du ønsker.

Med modulsystemet er der skabt en bred vifte af moduler, som på enkel og overskuelig vis gav mulighed for at sammensætte det helt rigtige møbel ud fra valg af armtype, sofadele, vinkler og chaiselonger, alle naturligvis med mulighed for specialmål, så den helt rigtige løsning altid kunne findes. Med tilhørende puffer, nakkepøller, løse pyntepuder og runde pøller satte nu kun fantasien grænser for mulighederne.

Mogens Hansen

Mogens Hansen møbelfabrik blev grundlagt i 1961 og samtidig blev de stolte traditioner for kvalitetshåndværk, fleksibilitet og gode råvarer grundlagt. Det har siden da været grundstenen i møbelproduktionen fra Mogens Hansen møbelfabrik.
I dag produceres alle Mogens Hansens møbler i helt nye og moderne omgivelser på fabrikken i Hasselager – Det giver optimale betingelser for produktion og den fortsatte frugtbare udvikling af dansk møbelhåndværk. Alle møbler er 100% danskproduceret og er et resultatet af en stærk håndværkertradition og sans for design og akkuratesse.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

Materialer:
Stel: Valgfrit
Polstring: Handskeblødt Exclusive læder eller stof

Mål på MH221 sofaer:
2-pers. sofa : 154 cm
2½-pers. sofa : 188 cm
3-pers. sofa : 218 cm
Hjørne – single – lige : 173 x 256 cm
Hjørne – double – lige : 256 x 256 cm
Hjørne – 5 pers. : 222 x 222 cm
Hjørne – 6 pers. : 222 x 286 cm