Stedge Add-on hylder – Woud

kr. 1.889,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Stedge Add-on hylder – Woud

Stedge Add-on hylder – Woud er et smukt og funktionelt i hvert et rum. De nærmest svævende hylder giver et smukt og let udtryk, og kan bruges til bøger, opbevaring eller bare de små dekorative nipsting. Hylderne kan justeres via tråden, og man kan tilsætte flere hylder efter behov.

Woud Design


Designed by Leonard Aldenhoff

Designer fra Tyskland. Aldenhoff er uddannet industri mekaniker og industri designer, hvilket kombinere det visuelle og funktionelle helt ideel. Inspirationen stammer fra tekniske og geometriske presicision, og hans design er karrakteriseret af tydelige former og udvalgte materialer.

Materiale
Røget Eg

Dimensioner
B: 80 cm
Belastes med max. 10 kg.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/