PH 5 Mini Monokrom – Louis Poulsen

kr. 5.350,00 inkl. moms

 

Kontakt os eller besøg os i butikken i Sønderborg for vejledning og variant

PH 5 lampen er designet af den kendte danske designer Poul Henningsen fås nu i tre monokrom farver: blå, hvid eller sort.

 

Bestillingsvare

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
164 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.350 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 164 kr. Samlede kreditomk. 2.481 kr. Samlet tilbagebetaling 7.831 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,08%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 5 Mini Monokrom – Louis Poulsen

PH 5 Monokrom – Louis Poulsen Pendel er en ny udgave af den velkendte PH 5 pendel i tre nye monokrom farver.  Pendlen blev introduceret som en klassisk nyhed. Ingen kunne på dette tidspunkt vide, at PH 5 med tiden skulle blive et synonym på PH lampen. Uanset hvordan lampen installeres, og lige meget hvilken lyskilde man benytter, så er PH 5 fuldstændig blændfri. Armaturet blev døbt PH 5 på baggrund af hovedskærmens diameter på 50 cm. Poul Henningsen ønskede at forbedre lyskildens farve gengivende egenskaber i PH5. Derfor blev der indlagt små røde og blå skærme for at give et farvetilskud i den del af spektret, hvor øjet er mindst følsomt – nemlig rød og blå – og dermed svække lyset i det midterste område, – det gul-grønne – hvor øjet er mest følsomt.

PH 5 Mini blev udviklet af Poul Henningsen (PH) i 1958

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

 

PH 5 Mini Monokrom – Louis Poulsen

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Matlakeret aluminium.
Dimension: Diameter 30 cm, højde 16,3 cm.
Ledningslængde: 3 m
Vægt: Maks.0,9 kg
Lyskilde:  75W E14

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden PH lamper fra Louis Poulsen et stort udvalg af lamper og møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk design og møbelkunst samt kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg af møbler og lamper. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også altid meget velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt din forespørgsel drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Blå, hvid, sort matlakeret aluminium

Mål:
Ø: 30 cm
H: 16,3 cm
Ledningslængde: 3 m
Vægt: Maks.0,9 kg
Lyskilde:  75W E14